Wat verwachten wij van ouders?

Wanneer je zoon of dochter lid wordt van HC Barendrecht verwachten wij van jou, als ouder een betrokken positieve houding bij het sporten van je kind.

Betrokkenheid bij het team.

Alleen met de inzet van ouders, kan een jeugdteam goed functioneren. Zo verwachten wij van ouders dat zij per toerbeurt voor het team rijden wanneer er een uitwedstrijd is. Hockey is een teamsport en de bij uitwedstrijden verzamelt het team bij HCB om carpoolend naar de uitwedstrijd te rijden. De ouders van het team ondersteunen de teamleiding en helpen bij het op en afbouwen van het veld. Per seizoen wordt een team 2 a 3 keer ingedeeld voor een Major Domus dienst. De teammanager maakt hiervoor de indeling. We verwachten dat kinderen, op ieder niveau, zoveel mogelijk bij wedstrijden en trainingen aanwezig zijn. Hockey speel je met elkaar en door afmelding, dupeer je je team.

Het is heel fijn als ouders het team van hun kind komen aanmoedigen, maar houd het gezellig en blijf positief. Moedig aan maar coach niet mee. Het team heeft een coach en hij/zij begeleidt het team vanaf de zijlijn. Daar moeten spelers zich op kunnen richten. Heb je vragen over opstelling, de wissels, tactiek of arbitrage, stel ze gerust… na de wedstrijd!

 

Bij de jongste jeugd is de spelbegeleiding in handen van de ouders. Hiertoe worden er aan de ouders spelbegeleiding cursussen aangeboden. Elke week moet ten minste 1 ouder van het team fluiten.

Vrijwilliger worden.

Door betrokkenheid en inzet van vrijwilligers kan HCB bestaan. Om een club met ruim 1100 leden te laten functioneren zijn er veel vrijwilligers nodig. Coaches, wedstrijdplanners, scheidsrechters, commissieleden, en nog veel meer. Kortom; er is genoeg te doen. Door als ouder vrijwilliger te worden, raak je betrokken en leer je meer mensen binnen de club kennen. Er zijn veel verschillende functies. Kijk wat binnen uw mogelijkheden ligt en lever op deze positieve manier uw bijdrage. Want HCB, dat zijn we samen.

Voor meer informatie mail; [email protected]
 

Het team van uw kind sponsoren.

Het team van je kind sponsoren kan altijd. Hockeyclub Barendrecht is trots op het groot aantal bedrijven die de club sponsoren. Zij stellen ons in staat om de club verder te brengen in haar sportieve ambities en laten hiermee hun betrokkenheid zien bij HCB.

Kijk voor meer informatie bij "Sponsoring” op deze site of neem contact op met één van de leden van de sponsorcommissie om de mogelijkheden te bespreken. 

Voor meer informatie mail; [email protected]