Horeca bij HCB


Het clubhuis is het hart van onze club.  In het clubhuis is ook onze horeca gevestigd. Hier kun je 7 dagen per week terecht voor een hapje, drankje of een verse maaltijd. Voor jou alleen, met je gezin of je hele team.In het clubhuis ontmoeten leden en ouders van leden elkaar.


Met de groei van de club, bleek het niet meer haalbaar de horeca in eigen beheer te houden en de bar door vrijwilligers te bezetten. Daarom is de bar sinds 2016 (?) verpacht aan Ross en Koen Sportcatering. Met de komst van Koen en Ross heeft de club een grote stap gemaakt op het gebied van horeca kwaliteit en mogelijkheden. In de keuken worden de maaltijden bereid met passie en verse ingredienten en bij de bar kun je terecht voor de lekkerste koffie en andere drankjes. 


Bij HCB is Bart Ruyters het aanspeekpunt voor de horeca.


Regelmatig organiseert de horeca food-events zoals kip-friet-appelmoesavonden, pannenkoekenmiddag of poffertjes festijn, waar je als team kunt aanschuiven. Daarnaast bieden zij mogelijkheden om met je team (en ouders) gezellig op de club te eten, Op elk moment van de dag; van ontbijt tot avondeten. Dit kan in allerlei vormen. Zo staat bijvoorbeeld de  Big Green Egg met grote regelmaat te roken op het terras. Kijk voor alle mogelijkheden bij de verschillende menu's.



Heb je vragen op het gebied van horeca, mail naar Bart [email protected]