Clubhuis in de zaalperiode.

28-11-2023

De eerste seizoenshelft zit erop, vanaf deze week gaan we de zaal in! De blaashal staat, met dank aan de blaashal commissie en vele opbouw-vrijwilligers, klaar voor een mooi zaalseizoen. 


Op de doordeweekse dagen is het clubhuis slechts gedeeltelijk open. Natuurlijk kun je gebruik maken de toiletten en kunnen trainers en keepers bij de lockers, maar kleedkamers, bespreekruimte en het horeca deel van het clubhuis zijn gesloten.  


Op woensdag en vrijdag is de horeca wel open tijdens trainingen van de jongste jeugd. Door de akoestiek in de blaashal is het voor de jongste jeugd trainers al lastig om zich verstaanbaar te maken tussen alle enthousiaste hockeyers, en de aanwezigheid van toeschouwers maakt dat niet gemakkelijker. Ouders van de jongste jeugd kunnen hun kinderen uiteraard brengen en halen naar en van de hal, maar worden verzocht om niet bij de trainingen te blijven kijken. Om de ouders van de jongste jeugd niet in de kou te laten staan is het clubhuis en horeca open tijdens de jongste jeugd trainingen. 


In het weekend is de horeca geopend. 


Nog even dit…


Het dagelijks onderhoud wordt gedaan door onze vrijwilligers. Help hun ajb op weg door:

  • geen zaalschoenen te dragen met zwarte zolen. Zwarte zolen geven in veel gevallen zwarte strepen op het zaalveld. Deze strepen moeten er door de vrijwilligers weer afgepoetst worden. 
  • geen eten en drinken in de zaal; de vloer buiten de velden is een geperforeerde vloer waar gemakkelijk viezigheid tussen komt. Ook dat moet worden opgeruimd door vrijwilligers. Om die reden is eten en drinken (incl pauzehap) niet toegestaan. Een bidon met water kan wel. 
  • gooi afval in de daarvoor bestemde prullenbakken.

We wensen alle HCB-ers een geweldig zaalseizoen, mocht je vragen hebben, dan horen we het graag.