Jeugdtrainers en begeleiders gezocht voor seizoen 24/25.

10-4-2024

Als trotse leden van Hockeyclub HCB weten we allemaal dat de jeugd de toekomst van onze club vertegenwoordigt. Daarom roepen we jullie op om deel te nemen aan een van de meest lonende en opwindende rollen binnen onze gemeenschap: jeugdtrainer voor het seizoen '24/'25!

Ervaring is fijn, passie is essentieel!

Hockeyervaring is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Wat we echt nodig hebben, is jouw enthousiasme, toewijding en liefde voor het spel. Als je hart sneller gaat kloppen bij het idee om de volgende generatie hockeytalenten te begeleiden en te inspireren, dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze rol!

 Ondersteuning en begeleiding staan klaar.

Bij HCB geloven we in het ondersteunen van onze jeugdtrainers. Met ervaren hoofdtrainers en een gestructureerde trainingsvisie, voorzien we in alle benodigde tools en hulp om jou te helpen excelleren in jouw rol (tegen een bescheiden vergoeding). Elke training wordt ondersteund door kant-en-klare oefeningen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de ontwikkeling van onze jeugdige spelers.

 Deel deze ervaring met een vriendje, vriendinnetje of familielid.

Wat is er nu leuker dan samen met een vriendje, vriendinnetje, je eigen kind of ander familielid het veld op te gaan en samen te bouwen aan de toekomst van onze club? Samen delen jullie niet alleen een passie voor hockey, maar ook onvergetelijke ervaringen en mooie herinneringen die een leven lang meegaan.

Speciale oproep aan ouders met hockey-ervaring.


Indien je tijd en zin hebt om het team van je kind (of een ander team) training te geven, meld je dan ook aan! Naast jeugdige trainers zien we nl ook graag dat ouders met een hockeyachtergrond hun kennis doorgeven aan de jeugdige hockeyspelers van nu!

 Meld je nu aan!

Ben je klaar om een positieve impact te maken en deel uit te maken van iets groots? Schrijf je dan nu in als jeugdtrainer bij HCB via onderstaande link:

🔗 Inschrijven als jeugdtrainer

Samen kunnen we onze jeugd helpen om hun volledige potentieel te bereiken en onze club naar nieuwe hoogten te brengen. Bedankt voor jullie steun en toewijding aan Hockeyclub HCB!

Met sportieve groet,

Dave van Zundert en Daniël Paans.

Ps.

De procedure gaat als volgt: de komende maanden worden de trainers geïnventariseerd, worden de nieuwe teams samengesteld en worden voor zover mogelijk de trainers aan de teams gekoppeld. Voor veel jeugdspelers geldt dat pas, met de schoolroosters, die na de zomervakantie duidelijk worden, ze kunnen worden ingedeeld en dan duidelijk is wie welk team gaat trainen.