Teamsponsoring seizoen 23/24

12-7-2023

Voor het aankomende seizoen heeft HCB, in samenwerking met de Hockeywinkel, weer een mooie collectie HCB-teamwear samengesteld. Met hierin pakken, jassen, truien, broeken en tassen van het merk Indian maharadja.

Voor ondernemers en bedrijven is het mogelijk een team sponsoren. Op de HCB teamwear collectie, is het mogelijk om sponsoruitingen te plaatsen. Voor teams natuurlijk erg leuk, en hiermee steun je ook de club. De HCB teamwear is exclusief verkrijgbaar bij De Hockeywinkel en alleen op deze kleding mag het HCB logo worden geplaatst. Teamsponsors kunnen rechtstreeks contact opnemen met De Hockeywinkel om de mogelijkheden te bespreken. 

Het is niet mogelijk om sponsortuitingen te plaatsen op het HCB wedstrijdtenue. 

Benieuwd naar de collectie ? 

klik https://issuu.com/sportslabel/docs/hc_barendrecht_sponsormap

Wil je een team sponsoren middels kleding, anders dan de HCB teamwear collectie van De Hockeywinkel? Neem dan eerst contact op met de sponsorcommissie. Sponsors die andere kleding of materialen kiezen dan uit de HCB teamwear en hier een bedrijfsnaam op plaatsen, betalen per seizoen  € 350,00 exposure kosten aan de club. Neem hiervoor altijd eerst contact op met de sponsorcommissie  [email protected]