Donderdag 23 juni: HCB / THVB Reünisten diner

11-5-2022

HC Barendrecht viert dit seizoen zijn 9e lustrum. Met al zijn leden heeft onze club inmiddels een rijke historie opgebouwd waar velen hun bijdrage aan leverden. We vierden successen, voelden verlies, verzamelden herinneringen en beleefden geweldige feesten. HCB, de voormalige THVB: een club met veel verschillende mensen, met een gezamenlijke passie: hockeyen!

Bij een lustrum hoort natuurlijk een reünie, het moment van herinneringen en goede verhalen die in de tijd steeds beter worden. Dit jaar doen we dat in de vorm van een reünistendiner. Oud-leden en de huidige veteranen zijn van harte uitgenodigd voor een borrel en een verrukkelijk diner in de feesttent op het veld. Het diner wordt verzorgd door onze eigen horeca en om het weerzien compleet te maken zal de DJ zorgen voor de spetterende muzikale noot.

Het diner wordt geserveerd op donderdag 23 juni bij HC Barendrecht. Vanaf 19:00 ben je van harte welkom, om 19:30 gaan we aan tafel. 

Ons barteam verzorgt een heerlijk uitgebreid driegangendiner:


Antipasti 

Prosciutto di Parma, Coppa di Parma, Mortadella, taleggio,
 roombrie, Twentse bunker geitenkaas, caprese salade, olijven, pesto, tonijn salade, gegrilde groenten, stokbrood met huisgemaakte kruidenboter 


BBQ van de Big Green Egg met vlees en vis


Amerikaanse hamburgers met gebakken uien en diverse sauzen,
kipsaté met zoete pindasaus, BBQ-worstjes, gamba ́s in de look
gemarineerd met rode ui en tomaten sambal, vangst van de dag met
knapperige groente, gegrilde groenten, stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, gemengde salade en verse frites  


Dessert van Lotje 

Chocoladetaart met slagroom en bosvruchten coulis 


Kosten €39,95 per couvert, incl. tafelwater, excl. drankjes.  


We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk oud-leden te bereiken en uit te nodigen voor deze bijzondere avond. Hierbij kun je ons een handje helpen door je voormalige teamgenoten, andere hockeyvrienden en familieleden op de hoogte te stellen van deze reünie. Zegt het voort en meld je aan! 

Aanmelden doe je hier:  https://forms.gle/jTLA6xFZ8ivrdc4X6

Voor vragen kun je terecht bij Fredy von Hombracht - [email protected] en bij Marianne Beenen – [email protected] 

Wij kijken er naar uit je weer te zien!