25 juni Friends & Family toernooi met groot lustrumfeest: toernooi is vol!

21-3-2022


Zaterdag 25 juni   
Friends & Family toernooi 2022 

Stel je droomteam samen en doe mee!

HCB viert dit seizoen zijn 45ste verjaardag. En daarom pakken we dit jaar flink uit tijdens het Friends & Family toernooi. 


Het toernooi zal wederom gespeeld worden in 2 categorieën;  in de Friends categorie spelen senioren en A en in de Family categorie spelen alle leeftijden voor elkaar. Ieder HCB lid kan zelf een team samenstellen waarin ook niet-HCB mee kunnen spelen. Hockeyervaring is hierbij geen vereiste, zin in een feestje wel. 


Een grote tent op het miniveld vormt het hart van toernooi en feest.  Met uiteraard een Dj en live op het podium De Familie de Bruyn. Misschien wel de sterkste spelers van het toernooi, want zij spelen alles op verzoek! Natuurlijk doet Koen en zijn team dit jaar ook weer mee, zij het vanachter de bar en vanuit de keuken om jullie te voorzien van food, drinks, een heerlijke lunch en BBQ ! 


Het thema dit jaar is 1976, Het geboortejaar van HC Barendrecht. Trek je retro outfit maar uit de kast want het best binnen het thema geklede team wint de felbegeerde Friends & Family wisselbeker.


Kosten;


Per team betaal je € 195,— voor maximaal 10 spelers.  Eventuele extra spelers betalen € 19,50 per persoon. 


Wat zit er in de prijs inbegrepen? 

  • deelname aan het toernooi
  • uitgebreide lunch
  • BBQ maaltijd
  • Entree voor het feest. 


Vaste fans/mental support/bezoekers:


Heb je fans die jullie van het begin tot het eind mentaal steunen en ook mee willen lunchen en Bbq-en dat kan.  Meld deze vooraf aan. Zij betalen € 19,50 voor lunch, BBQ en feest.  


Bezoekers voor het feest betalen € 7,50 entree in de voorverkoop en € 8.50 aan de poort. Het toernooi is vol! 
  [email protected]

Na aanmelding ontvang je binnen een week een bevestiging + factuur om het inschrijfgeld te voldoen